Vovve.net

söndag 4 november 2012

Avslutad semester

Redan länge sen bokade vi in semestern för höstlovet trots att vi inte har några barn. Inte så många som berörs av att rastningarna uteblir och för Husses skull så är det enklare att få semester så där års än i juni-augusti eller under jul. Därför blev det höstlovet.

Tyvärr spelade all strul med bilen en stor roll vid resevalet - kunde inte besöka de trevliga pensionaten utan bil och därmed inte hitta ett ställe att lämna Vovven på under den a vecka.
I sista stunden har dock Svärmodern kommit in i bilden och erbjudit sig att passa Skägget så vi köpte en liten resa till Italien och Schnauzern fick vara med henne.

Allt gått riktigt bra, både för oss därborta (är dock inte speciellt imponerad av det jag sett där) och för de häruppe :-) Skönt att få komma bort från hundarna lite grand också fast nu är jag jätteglad att få vara tillbaka och ser verkligen fram emot morgondagens jobb. Det har kommit 2 avbokningar och bilen är här redo att användas... Så ingenting kan gå fel och jag ser fram emot att få röra på mig lite mer än de senaste dagarna ;-)

Och så tillbaka till hundträningen också!!! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar