Vovve.net

söndag 20 maj 2012

Sköna fina söndan

En gång har jag sagt att vi behövde träna lite agility före kommande onsdagen... Husse har nappat och eftersom han inte så ofta är intresserad i hundträning ville jag passa på och ta honom med när han själv ville =)

Det var upptaget på lilla banan vid Hundstallet så vi gick in i skogen och la ett kort spår åt Vovven. Det var ju länge sen vi spårade senast och han gillar ju det... Tillbaka till rastgården - ledig! =)
Det blev en del hopp och en del kontaktfält - Vovven fokuserad och med blicken framåt. Inga tjuvstarter, däremot tar han gärna ett extra hopp när jag kallar in - något måste göras åt det!
Fick avbryta efter 20 minuter då det byggdes kö till rastgården - och så visade det sig att det var Tina som Vovven älskar för att hon alltid kommer till oss med riktigt god mat som skulle in efter =)

Men men, vi hade ju spåret kvar!
Det var ingen aha-upplevelse, men Vovven gick rätt, var fokuserad här också och missade inte vinkeln fast han aldrig gått spår med vinklar förr. Nöjd blev Matte.

På vägen hem passerade vi en del maskrosängar och då kunde han inte låta bli... Han älskar fullständigt att rulla sig i maskrosor!
Mitt lilla hjärta =)

På kvällen blev det pizza för Matte och Husse och en hel del skön sömn åt Vovven.

Det blir trevligt att komma tillbaka till jobbet imorgon efter en sådan söndag som idag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar