Vovve.net

fredag 1 juli 2011

Ingen bra början på helgen...

Helgen har inte börjat som jag tänkt mig... Efter 5-timmarssömn gick vi upp för att åka iväg. På tåget kräktes Vovven och han mådde allmänt skit. Jag var dum nog att tro att det blir lite bättre sen och gav honom mat trots allt. Men icke! Han kräktes två gånger till, är lite slö och vill helst ligga i sängen och vila...

Och så finns det ju barn här också... Vovven tycker inte om så många andra människor men barn gillar han. Däremot efter den senaste incidenten med min systers kille är vi lite oroliga för att släppa hunden med folk han inte är så van med. Därför passar jag honom ganska noggrant - han är duktig och lydig men jag är lite nojjig ändå. Man vill ju ej att ens hund ska morra på barn (fast det har han faktiskt aldrig gjort tidigare).
Med tanke dock på att Vovven mår illa och behöver vila måste jag vara ännu försiktigare med att låta andra klappa honom etc. Därför istället för att socialisera med makens släkt, ligger vi på övre våningen i sommarstugan och bloggar (läser också en del).

Hoppas att det blir bättre imorgon...


/Emilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar