Vovve.net

söndag 20 januari 2013

Om allt och ingenting i ett kort inlägg

Öppnat och stängt.
Öppnat och stängt.
Öppnat och stängt.

Hur många gånger? Vet inte ens själv. Har slutat räkna.

Skulle vilja skriva nåt fint inlägg, många tankar snurrar i huvudet men kan inte riktigt sätta ord på det hela. Har blivit omregistrerat på Hundens beteendebiologi II, precis som jag ville så nu kör jag lite smått under de resterande januaridagarna och sen hela februari - för att rivstarta mars med 2 utbildningar, ännu mera jobb och förhoppningsvis redan agilityträning ute.

Än så länge tränar vi bara lite smått hemma under promenaderna. Inget speciellt. Laddar upp. Och passar andra vovvar under tiden. Idag är det bästa dragvädret men har en hund som inte ska motionera alldeles för mkt och då är det lite svårt att köra den ena när den andra inte får springa hela tiden men den så gärna vill göra det. Så vi vilar istället.
3 kommentarer:

  1. Haha, tror inte Strike lär sig så mycket av Fleur. Hon orkar inte dra så mycket längre, utan hänger mest med.

    SvaraRadera
  2. Skidor? Ja, tror det är bra att pröva åka utan hund först. Det är lite vingligare än med spark och det går mycket fortare, misstänker jag, eftersom det blir lättare för jycken att dra en på skidorna (oftast). Det är bra om man har bra balans. Kan man åka skridskor, är det nog ganska lätt att lära sig skidor. Lite samma grej.

    SvaraRadera