Vovve.net

fredag 14 december 2012

Hundtjänst och Hundmässan (lite kort)

Ytterligare en vecka närmar sig sitt slut och det är ju näst sista vecka före julledigheterna - vi håller i alla fall stängt från och med lördagen den 22/12 och öppnar åter måndagen den 7/1. Har en passning inbokad på fredag kväll strax innan den lilla semestern, Schnauzern får sällskap av en springer spaniel. Jag har jobbat hårt under det gångna året för att de två skulle fungera bra och det blir ett slags test - för ute fungerar de riktigt bra nu, inga gruff och även lite lek ibland kan man bjuda på utan problem =)

I helgen är det dags för Hundmässan. Husse jobbar från och med lunch (till sena kvällar, inte roligt alls) så jag kan tyvärr inte närvara några längre stunder men tänkte åka dit imorgon bitti för att kolla på våra skäggiga kollegor och kompisar som presenteras redan kl. 9.00 (s) och 10.40 (p/s) i ringen C30. Ungefär samma tider presenteras de stora skäggen i ringen C29 så man kanske kommer ha möjligheten att kasta ett öga på dom också. En p/s anmäld, är riktigt nyfiken på hunden =D

Nu är det dags att packa väskan, ta med sig månadens fakturor, packa hundarna i bilen, skotta bilen och sen jobba lite innan helgen kan börja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar