Vovve.net

söndag 19 oktober 2014

Rallylydnad, Vallentuna BK 19/10-2014, mästarklass - målet är uppnått :-)

Det har hänt - vi har hunnit att uppfylla våra tävlingsplaner när det gäller rallylydnad i år! Tillökning väntas om 13 dagar (kommer troligen gå över tiden bara för att...) och idag var vi i Vallentuna och startade för sista gången under vår tävlingssäsong 2014. Det kunde ha gått bättre men det gick hyfsat bra och vi lyckades med vårt tredje kvalificerande resultat i mästarklass - vilket nu resulterar i den fjärde titeln RLD M så fort tävlingarna är registrerade hos SKK (vi väntar fortfarande på Hölö-Mörkö BK:s septembertävling att dyka upp där).

Vi åkte till tävlingen idag utan några krav på oss förutom att ha roligt och att försöka klara skylten "3 steg bak". Måste säga att bägge delarna lyckades vi med :-) Och uppenbarligen har en kortare tävlingsvila (3 veckor) har gjort oss bättre och mer fokuserade - eller snarare mer taggade. Inga SM-poäng att skryta om men däremot en helt ok runda som vi avslutade med kortare bollek (schnauzerns favorit) och vi landade på 80p. Som sagt, för idag räcker det gott :-)
Så nu är det dags att summera tävlingsåret, det har hänt en hel del trots att vi fick avboka så mycket i början pga olika hälsoproblem och trots att vi fick ta paus från agilityn. Mål för 2015 börjar ta form men hur mycket av dessa bara är drömmar och hur mycket vi kan satsa på i verkligheten får vi se när bebisen har kommit och vi vet vad det är för "typ av människa" som för närvarande bor inne i mattes mage än så länge.

Strike avslutade prisutdelningen med att springa iväg till ett gäng goldens, jag ber om ursäkt i hans namn, det var inte alls snällt gjort... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar