Vovve.net

torsdag 1 december 2011

Oväntade arbetsuppgifter + lite helgplaner

Med fyra hundar kommer jag fram till porten och vad ser jag? Vinden har blåst soptunnan omkull och fåglarna kallasar för fullt. Great! Som tur är kunde Vovven uppföra sig - eller närmare sagt alla fyrbenta. Satt där allihopa på rad och tittade på medan jag fick kämpa med soporna runtomkring. Inte något man förväntar sig på jobbet som dogwalker ;-)

Dagen har för övrigt varit fin. Börjades med ett kundmöte - en mycket trevlig springer spaniel valp som kanske kommer att vara en i gänget inom kort. Sen dags för andra rastningar - 32 ben väntade ju på mig och Vovven :-) Trots vädret och vissas koppeldrag gick det smidigt. Snart kommer vi kunna ha det roligt i Judarn igen - utan någon koppeltrams. Löpet slutar när som helst :-)
Redan nu har Vovven blivit betydligt mindre intresserad. Gnällt mkt mindre och gick finare i koppel - kunde även t.o.m. fokusera på att nosa på andra fläckar än de som F. lämnat efter sig :-)

Imorgon blir det promenader för 24 ben + Vovvens egna (+ mina två naturligtvis) och sen välkomnar vi helgen. På lördag är det dags för ADVENTure Dog Conference och på söndag blir det kursavslutningar hos Fria Hundar och på Hundens Hus. Hinner kanske med höstpromenad med HundSthlm i Vinterviken men vi får nog se om det blir nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar