Vovve.net

söndag 13 juli 2014

På besök i Näsby Park

Idag kom vi äntligen iväg för att besöka våra promenadkompisar som för ett tag sen flyttade från närområdet till andra sidan "stan". Först körde vi Husse till jobbet och sen åkte mot Täby - och det visade sig vara ett underbart beslut! Regnoväder från väderprognoserna blev ett fantastiskt fint badväder och vinden gjorde att vindsurfarna kunde härja fritt - och vi kunde betrakta :-)

Mister, en av Strikes bästa kompisar, blev så glad av att se oss och Strike var väldigt lycklig över att få leka med sin gamla vän. Det mest intressanta i det hela är att bägge är okastrerade hanar i ungefär samma, fertila åldern men de bråkar väldigt sällan (aldrig allvarligt!) - samtidigt som ingen av dem är speciellt intresserad i att vara kompis med andra okastrerade hanhundar i övrigt. Första gången de träffades var Mister 4 månader och Strike blev sur över att få den lilla råtterriern på sig, andra gången de träffades blev de kompisar och så har det varit sen dess :-)

Gravida jag fick extra tillskott i form av mycket god fisksoppa, jordgubbstårta samt polska chokladkakor "delicje" och hundarna fick nöja sig med köttbullsblandade torrfoder. De klagade inte, tro mig ;-)

Nu sover Schnauzern gott inför den kommande veckan. Han vet inte det än men på fredag flyttar det två vovvar till oss och stannar några dagar - bättre passa på och vila nu innan ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar